Seneste nyt:

Efter rekordår: Nu kan du overnatte til Kulturmødet Mors

Nye donationer fra Spar Nord Fonden og Det Obelske Familiefond får nu Kulturmødet Mors til at udvide.

Når Kulturmødet Mors løber af stablen fra den 22. til den 24. august er der flere nye tiltag på programmet. Endnu flere skal være med til at sætte kunsten på dagsordenen. 

Det er netop blevet en lille smule nemmere at hylde kunsten og kulturen. Spar Nord Fonden og Det Obelske Familiefond vil nemlig hver støtte kulturmøder med 1.110.000 kroner over de næste tre år. 

-  Danmark summer af stærke unge meningsdannere, iværksættere, kunstnere og kreative ildsjæle, der aktivt bruger kunst og kultur til at tage stilling til verden. Vi har næste generation højt på dagsordenen. Derfor vil vi stille os i spidsen for at styrke ungdommens stemme i den nationale kulturdebat og bringe unge talenter helt frem i rampelyset. Støtten fra Spar Nord Fonden og Det Obelske Familiefond gør dette muligt, og det er vi fantastisk glade for, fortæller Trine Bang, der er direktør for Kulturmødet Mors.

Noget af det pengene skal bruges til er en ny camp. I forbindelse med årets afvikling af kulturmødet vil det derfor være muligt for omkring 200 deltagere at overnatte i bæredygtige telte og deltage i fællesspisning morgen, middag og aften. 

- Kulturmødet har en stærk platform, som vi er glade for at være en del af. Vi støtter det her projekt, fordi de unge er det brændstof, vi skal leve af i fremtiden. Derfor er det helt naturligt for os at være med til at få de mange talenter, vi har i kunst- og kulturlivet, til at mødes på Mors, lade sig inspirere af hinanden og forhåbentligt give deres talent et rygstød fremad, fortæller direktør for Spar Nord Fonden, Steffen Nørgaard.

Kulturmødet Mors finder sted fra den 22. til 24. august. I løbet af de tre dage vil syv temaer blive behandlet. Fælles for dem alle er, at de tager udgangspunkt i kunst og kultur. 

Det er syvende gang Kulturmødet Mor afholdes. Ved mødet i 2018 deltog omkring 24.000 personer. 

Media Drop 051221 350 emfj

play Jørn og Birgit laver gravhøj i haven og begraver tidskapsler til eftertiden

40_percent

play Nyt anlæg skal producere brændstof ved hjælp af røg fra RenoNord

041217 brand hadsund brandbil

Overophedet olie skabte brand

def_thumb,50_percent

play Mandag bliver en blæsende og kold vinterdag

Media Drop 051221 350 emfj

play Jørn og Birgit laver gravhøj i haven og begraver tidskapsler til eftertiden

40_percent

play Nyt anlæg skal producere brændstof ved hjælp af røg fra RenoNord

Til forsiden

Til forsiden