LIGE NU:

Jan Paulsen stopper i Mors-Thy Håndbold

Cheftræner Jan Paulsen har valgt ikke at forlænge med Mors-Thy Håndbold efter denne sæson.

Mors-Thy Håndbold skal fra juni 2017 vinke farvel til deres nuværende cheftræner, Jan Paulsen. Han har nemlig valgt, at han ikke vil forlænge sin to-årige kontrakt.

– Efter denne sæson har jeg nu stået i spidsen for Mors-Thy Håndbolds ligamandskab i seks rigtig gode og spændende år, men selvom jeg har været virkelig glad for at være her, synes jeg nu at tiden er kommet til, jeg skal prøve nogle andre ting af. Vi har heldigvis fået en helt forrygende start på denne sæson, men inden vi kommer længere hen, vil jeg gerne have min beslutning offentliggjort, så klubben har de bedste muligheder for at finde min afløser, siger Jan Paulsen til Limfjord Update.

Mors -Thy Håndbold er ikke i tvivl om, at Jan har været på hårdt arbejde sæson efter sæson, hvor man stort set alle år er startet, om ikke helt fra bunden, så med helt ny grundstamme. I indeværende sæson, er man tilmed startet med et helt nyt hold, hvor ikke mindre end ni nye spillere skulle spilles ind.

– Vi har modtaget Jans beslutning med respekt, og er selvfølgelig først og fremmest kede af at skulle skilles, men omvendt er vi glade for, at det kan ske på denne meget ordentlige måde. At Jan vælger at melde ud så tidligt, er jo et klart et tegn på, at han har respekt for det tunge og svære arbejde, der nu ligger foran os med at finde en afløser til en kapacitet som ham, siger Henrik Hedegaard fra Mors-Thy Håndbold.

Han peger på, at Jan Paulsens indsats er skyld i, at Mors-Thy er i ligaen.

– At Mors-Thy Håndbold har været i ligaen så mange år i træk, kan i høj grad tilskrives Jan. Han har haft en fænomenal evne og kræfter til at starte med mange nye spillere år efter år, og han har levet med det faktum, at de større ligaklubber har overladt oplæringen og modningen af adskillige klassespillere til ham, for derefter at plukke dem til højere lønninger og større set-ups end vi kan tilbyde i Mors-Thy Håndbold. Det kræver konstant engagement og vilje – og det er bestemt egenskaber, som vi kan genkende hos en topprofessionel træner som Jan Paulsen, siger Henrik Hedegaard. 

Mink

Påbud fra Fødevarestyrelsen til to farme: Skal aflive de sidste mink nu

Kim Edberg Andersen

Tidligere DF´er får lov til at træde ud af byrådet

SKole park og vej

play Kommunen griber ind: Afspærrer faldefærdig skolebygning for ejerens regning

090817 Landmønd kæmper for at redde høsten

play Minister erkender: Landmænd, der ville ansætte voksenlærlinge, fik uberettigede afslag

Mink

Påbud fra Fødevarestyrelsen til to farme: Skal aflive de sidste mink nu

Kim Edberg Andersen

Tidligere DF´er får lov til at træde ud af byrådet

SKole park og vej

play Kommunen griber ind: Afspærrer faldefærdig skolebygning for ejerens regning

Til forsiden

Til forsiden