Mænd i blå bil ville have 9-årig dreng med sig

02:22

En mand i en blå bil forsøgte fredag at lokke en 9-årig dreng ind i bilen

Foto: TV Midtvest

1 af 2

En mand på cirka 20 år forsøgte fredag at lokke en 9-årig dreng ind i sin bil. Det er tredje gang på kort tid, børn i Nykøbing Mors er blevet antastet af voksne mænd.

Fredag omkring klokken 14 blev en 9-årig dreng, der netop havde fået fri fra M. C. Holms Skole i Nykøbing Mors antastet af to mænd i en blå bil. Mændene tilbød den 9-årige et lift, og da han sagde nej, tilbød de ham penge, for at sige ind i bilen.

Drengen afslog dog begge dele, og gik tilbage til skolen.

Manden, der tilbød drengen penge var cirka 20 år og sad på bilens passagersæde. Føreren var cirka 50 år.

Ifølge LimfjordUpdate er det tredje gang på kort tid at sådan en episode finder sted i Nykøbing. I december på det på byens anden skole - Dueholmskolen - at en nærgående mand to gange på en uge fulgte efter en ung dreng.

Manden fra Dueholmskolen kørte også i en blå bil og vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi kan ikke afvise at sagerne har sammenhæng.

På Facebook har M. C. Holms Skole skrevet om episoden. Her oplyser de at drengens familie er blevet orienteret og at man på mandag vil samle eleverne og opforde dem til at tale om disse episoder derhjemme.

Midt- og Vestjyllands Politi vil gerne i kontakt med personer, der har vidnet episoden fra fredag eller som har set den blå bil. Bilen har tonede ruder både foran og bagtil. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Forsiden lige nu