Mors-Thy fortsatte flot stime og spillede sig nærmere slutspillet

Mors-Thy Håndbold vandt torsdagens hjemmekamp mod SønderjyskE og spillede sig tættere på en plads i slutspillet.

Slutspilsdrømmen lever i bedste velgående for håndboldherrerne i Mors-Thy Håndbold. Torsdag aften vandt nordvestjyderne hjemme på "Bette Balkan" over SønderjyskE, som er Mors-Thys nærmeste rivaler i kampen om en slutspilsplads i herrernes håndboldliga.

Det var en ganske overbevisende indsats, Mors-Thy-spillerne leverede i torsdagens hjemmekamp, som endte med en sejr på 25-21 til nordvestjyderne efter en pauseføring på 13-9.

Dermed fortsatte holdet den flotte stime af kampe uden nederlag, som begyndte tilbage i december sidste år. Med torsdagens sejr har Mors-Thy nu vundet fem af sine seneste seks kampe og spillet en enkelt uafgjort. Kampen mod SønderjyskE var nordvestjydernes første i ligaen siden VM-pausen.

Det var den svenske højreback Marcus Dahlin og venstrefløjen Nicolai Sommer, der førte an i 25-21-sejren. Dahlin og Sommer sendte begge den harpiksindsmurte kugle i det sønderjyske mål seks gange.

Mors-Thy Håndbold delte før torsdagens kamp ottendepladsen i håndboldligaen med SønderjyskE og Ribe-Esbjerg. Ottendepladsen er den sidste plads i tabellen, der udløser en billet til slutspillet, så med sejren har nordvestjyderne et hul på to point ned til de nærmeste forfølgere.

Der resterer otte runder i grundspillet, så Mors-Thy skal formentlig fortsat hente en del point, før slutspilspladsen er sikret.