Mors-Thy slår Kolding og bytter plads i tabellen

Mors-Thy kæmpede sig lørdag til en sejr over Kolding i et sandt bundopgør.

I sidste uge var Mors-Thy tæt på at få vendt deres fem kampe lange stime af nederlag, men måtte i sidste ende nøjes med uafgjort mod Aarhus i mændenes håndboldliga.

Lørdag havde Mors-Thy så igen muligheden for at hive en sejr i land, denne gang på udebane mod KIF Kolding.

Kolding indtog inden dagens kamp 12. pladsen med 12 point, bare et point foran Mors-Thy på 13. pladsen. På papiret en meget jævnbyrdig kamp, som begge hold havde behov for at vinde.

Men selvom der var lagt op til en tæt affære, så var der ikke den store spænding om udfaldet i løbet af kampen.

Kolding bragte sig godt nok foran til at starte med, men fra at have været bagud 2-1, tog Mors-Thy skeen i den anden hånd, og smed aldrig føringen fra sig igen.

Forspringet var helt oppe på seks mål halvvejs i første halvleg, men Mors-Thy måtte nøjes med et tomålsforspring ved pausen.

I anden halvleg kom koldingenserne tættere på og formåede at udligne tre gange, før Mors-Thy atter trak fra og kørte en forholdsvis sikker tremålssejr hjem 25-28.

Mors-Thy hopper dermed foran Kolding i tabellen og lægger sig på 12. pladsen med 13 point. Samtidig indkasserer de den første sejr i mændenes håndboldliga siden den 14. december sidste år.