Skjerns vilde sejrsstime stoppet af Mors-Thy Håndbold

Mors-Thy Håndbold var tæt på en næsten sensationel sejr, da holdet tirsdag aften mødte Skjern, der ikke har tabt i de seneste 13 kampe.

I nogle uger nu har Skjern Håndbold lignet en ustoppelig sejrsmaskine og topper derfor ikke overraskende håndboldligaen. Men mandag aften lykkedes det alligevel Mors-Thys håndboldherrer at stikke en kæp i det velolierede hjul med et uagjort resultat.

24-24 endte ligakampen, og undervejs så Mors-Thy ud til at være snublende tæt på en sejr med solide føringer undervejs i anden halvleg. Men det lykkedes ikke hjemmeholdet at holde Skjern helt fra fadet.

Seks gange i træk kom Skjern foran med et enkelt mål i slutfasen, men Mors-Thy bed sig solidt fast i sin modstander og fik udlignet hver gang. I de sidste sekunder kom Mors-Thy endda foran med 24-23 bare for at blive indhentet af modstanderen igen inden slutfløjt.

En af de helt store helte for Mors-Thy Håndbold, som i den grad var med til at sætte holdet i gang og holde det inde i kampen samtlige 60 minutter, var Erik Toft. Han scorede fem mål i kampens første 10 minutter.

Skjern Håndbold holder fast i førstepladsen i håndboldligaen, mens Mors-Thy nu ligger nummer seks med 17 point.