Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Spritbilist bragede ind i hus og parkerede i soveværelset

En 19-årig mand fra Mors fik først bremset sin bil en meter fra sengen i det hus, han kørte ind i natten til fredag i Nykøbing Mors.

Længe før vækkeuret egentlig skulle have ringet, blev beboerne i et hus på hjørnet af Nørrebro og Ringvejen i Nykøbing Mors vækket brat. Mildest talt.

For midt i deres soveværelse - bare én meter fra deres seng - holdt den bil, der klokken 02.22 natten til fredag var braget igennem murværket i hjørnet af deres hus.

Føreren, en 19-årig mand fra Mors, var kommet kørende ad Nørrebro i nordlig retning, og i krydset med Ringvejen havde han mistet herredømmet over bilen, var kørt op i midten af rundkørslen og ind i huset.

- Tilsyneladende er beboerne sluppet uden skader, og føreren af bilen har fået småknubs og snit fra uheldet. Så det er utroligt heldigt, at det ikke gik værre, siger Henrik Nielsen, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Men huset var ikke helt så heldigt som sine beboere - natten igennem har beredskabet arbejdet på at understøtte huset for at undgå yderligere sammenstyrtning.

- Men det kommer nok til at kræve en grundig renovering, hvis huset skal blive stående, siger Henrik Nielsen.

Den 19-årige mand bag rattet er indtil videre anholdt for spirituskørsel, men vagtchefen forventer, at han bliver løsladt efter afhøring.

- Vi skal lige tage stilling til, om han også kan sigtes for at have bragt andres liv i fare, siger Henrik Nielsen fra Midt- og Vestjyllands Politi.