LIGE NU:

Anmeldelser om hærværk eksploderet: Nu er der anmeldt 25 sager

Torsdag morgen havde seks morsingboer anmeldt sager om natligt hærværk. Nu er antallet af sager 25.

Lokalpolitiet i Thisted står lige nu med en stor opgave. Natten til torsdag har en eller flere hærværksmænd været på spil over det meste af Mors med knuste ruder som følge.

Det lød i første omgang, at der var blevet knust ruder seks steder på øen, men siden er antallet af sager vokset massivt, så der nu ligger 25 anmeldelser om hærværk - og de har alle relation til den samme nat. Det skriver LimfjordUpdate.dk.

Fremgangsmåder er alle steder den samme. Ruder i huse og en bus er blevet smadret ved, at en genstand bliver kastet gennem ruden. Flere steder er der brugt gule markeringspæle med et spyd i enden. Det er de pæle, der om vinteren bliver brugt til at sætte i siden af vejen, så førerne af sneplove kan orientere sig. Derudover er der både brugt sten, flasker og kasteskyts.

Billedet her stammer fra et hærværkstilfælde i sommer, hvor der også kom flere anmeldelser om smadrede ruder.
Billedet her stammer fra et hærværkstilfælde i sommer, hvor der også kom flere anmeldelser om smadrede ruder.
Foto: Privatfoto

En enkelt gerningsmand

Poltiets teori er, at der er tale om én enkelt gerningsmand som har haft en meget travl aften og nat.

- Det er voldsomt, udtaler politikommissær Jørgen Jensen fra Lokalpoltiet i Thisted til LimfjordUpdate og fortsætter:

- Vi tror, det er en, der trænger til noget hjælp.

Han oplyser videre, at der i løbet af august har været flere lignende tilfælde, ligesom der sidste år er blevet smadret flere ruder på øen. Alle sager, der meget vel kan have en sammenhæng med det aktuelle seriehærværk.

Midt- Og Vestjyllands Politi hører gerne fra vidner, der har set eller hørt noget i forbindelse med de mange sager. De kan kontaktes på 114.