DM i traktortræk er et af LandboUngdoms største årlige arrangementer, og det har derfor været en svær beslutning af aflyse, siger formand for LandboUngdom, Thorbjørn Koefoed Foto: Daniel Skinbjerg

DM i traktortræk aflyses på grund af Corona

DM i traktortræk skulle efter planen afholdes ved Morsø Landbrugsskole den 5. september. Men på grund af Corona-situationen vælger arrangørerne nu at aflyse begivenheden.

DM i traktortræk skulle være afholdt den 5. september på Mors, men er nu blevet aflyst. Det meddeler LandboUngdoms landsledelse, traktortrækudvalget og Region Viborg, der stor bag arrangementet. Det sker på grund af Corona-situationen. Det fortæller formand for LanboUngdom, Thorbjørn Koefoed, til TV2 Nord.

- Vi er utrolig ærgerlig over, at DM er aflyst. Det er et af vores helt store arrangementer, og det plejer at samle rigtig mange mennesker. Men der er for stor risiko for, at vi senere må aflyse, og vi kan ikke afholde de indledende runder. Derfor har vi både for vores deltageres skyld, men også overfor vores sponserer og Region Viborg, som er medarrangører, valgt at aflyse det allerede nu.

- Vender stærkt tilbage

Det er blandt andet mulige krav om ekstra plads, og generel afstandstagen til hinanden, der gør det svært for LandboUngdom at se en virkelighed, hvor DM kan afholdes i år.

- Folk er jo super glade, får nogle øl og hygger sig til DM. På den måde minder stemningen meget om en slags festival, og det er jo ikke holdbart i den situation, vi står i nu, siger Thorbjørn Koefoed, der understreger, at det har været en meget svær beslutning.

Og selvom det vil få økonomiske konsekvenser for foreningen, skal du ikke være bange for at mangle traktortræk næste år.

- Vi er så kede af at aflyse i år, men vi vender stærkt tilbage i 2021.