Foto: Pressefoto

Guldregn over Skalskoven: Nibe præsenterer fire nye kunstnere

Fest er fællesnævneren for de fire artister, der torsdag er blevet præsenteret til dette års Nibe Festival.

Nibe Festival har føjet endnu fire navne til den i forvejen allerede svulmende plakat med navne, der gæster festivalen dette år.

De fire kunstnere, der blev afsløret torsdag aften har alle det til fælles, at de kan starte en fest, men kun en har et ego så stort, at han ville placere sig selv øverst.. Nej, alene på festivalplakaten.

Der er - selvfølgelig - tale om Gulddreng, der med hitparaden bestående af blandt andet "se mig nu," "drikker for lidt," "ked af det" og selvfølgelig "model" helt sikkert får den forudbestilte sol over Skalskoven til at fortrække for guldregn.

Hvis Gulddreng var forfatter af denne artikel, ville de tre kunstnere, der også er blevet præsenteret torsdag, blot blive nævnt i en note, men for al fairness skyld vil denne skribent give dem lidt mere plads.

Læs også Ukendt Kunstner spiller på Nibe Festival til sommer

Plads kræver det i hvert fald at holde koncert med ItaloBrothers. Den tyske dancedue kan trække store folkemængder og har tidligere bevist det på Nibe Festival. Med hits som "Stamp on the ground" og "This is nightlife" er de et trækplaster verden over.

U2 med Bono i spidsen ville kræve endnu mere plads, og det er måske derfor Nibe Festival endnu engang har valgt at "nøjes" med Die Herren. Det altid populære tribute-orkester har turneret for fulde huse siden 1991 i både ind- og udland, og med herre-bandets levering og Bones musik er det ikke underligt.

Ligesom Die Herren og ItaloBrothers er Ude Af Kontrol et band, der har fået genvalg på Nibe Festival. Hiphop-kollektivet, der nok ikke er så bredt kendt skabte i 2016 en kæmpe fest på Nibe Festival, og vender nu tilbage med endne en fest og et endnu federe show.

Nibe Festival løber af stablen fra 28. juni til 1. juli og festivalen meddeler, at man allerede har solgt over to tredjedele af partoutbilletterne.

Læs også Nye navne til Nibe: Hot hip-hop og altid populær pop