Foto: Nibe Festival

Nibe afslører: Her er de sidste navne på årets musikprogram

Nibe Festival er klar med de sidste 21 navne til årets musikprogram. Det byder på lidt for enhver smag.

Der er 90 dage til, det hele går løs, og Nibe festival har nu tilføjet de sidste 21 navne til årets koncerter i Skalskoven - og der er noget for hver en smag. 

Med et program der allerede består af ingen ringere end hovednavnene Emeli Sandé, Rae Sremmurd og Bryan Adams, så er der nu flere navne at komme efter. På sommerens festival kan man nu se alt fra Nik og Jay til Lars Lilholt Band og Lis Sørensen for at nævne bare nogle af de kendte navne. 

Festivalen byder også på flere nye navne som folkrockbandet Jonah Blacksmith, der kun har få år på bagen som band. Kendt fra radioen kommer ANYA, Lord Siva og Gilli, der også alle tre er relativt nye på musikscenerne og særligt kendt blandt det unge publikum. 

Festivalleder Peter Møller Madsen er begejstret for dette års program, og festivalen har virkelig fået nogle store navne i hus.

- Det glæder os, at vi har fået så mange rosende ord for programmet so far. Og herligt, at vi samtidig kan sætte et stort og bredt punktum på årets program, siger festivalleder Peter Møller Madsen. 

Her er alle de 21 nye navne på programmet

Nik & Jay
Lars Lilholt Band
Gilli
Lord Siva
Ida Corr
Infernal
Jonah Blacksmith
Lis Sørensen
Tue West & Band
Bisse
Roben & Knud
Juncker
Ida Nielsen & Band
ANYA
Powersolo vs. The Courettes
The Bats
De Danske Hyrder
Thorbjørn og Risager & The Black Tornado
Guns 'N' Roses Jam
Almost AC/DC
Mike Tramp & The Band Of Brothers