Foto: Mike Ridewood, Scanpix

Nibe Festival skruer op for 80'er-rocken med Bryan Adams i Skalskoven

Årets absolutte hovednavn til sommerens festival bliver canadiske Bryan Adams, der har rocket generationer med ørehængende hits.

Du kender dem godt - "Summer of 69", "Everything I do, I do it for you" og "Heaven". Og til sommer - nærmere bestemt onsdag den 28. juni - får du muligheden for at skråle med live, når canadiske Bryan Adams indtager den store scene og spiller Skalskoven i gang.

Bryan Adams er sidste internationale navn på plakaten for 2017, og ifølge Nibe Festival bliver han også det absolutte hovednavn.

Siden debuten i 1980 har rock- og popsmeden fået generationer til at synge med på sine hits. Seneste album, "Get Up", blev udgivet i 2015, så der er både nye og gamle sange at synge med på.

Nibe Festival har tidligere offentliggjort den britiske R&B sangerinde Emeli Sandé og den amerikanske hiphop-duo Rae Sremmurd som årets internationale navne på Nibe. Nu får de altså følgeskab af Bryan Adams, som det absolutte hovednavn til Nibe 2017.

3. marts stiger billetpriserne - indtil da er det stadig muligt at spare 200 krober på en partoutbillet til sommerens fest i Skalskoven.

00:26 Luk video