LIGE NU:

8 nye navne offentliggjort til Nibe Festival

Aqua og Dj'en Martin Jensen er blandt de otte nye navne, som netop er blevet offentliggjort til dette års Nibe Festival

Festivalglade nordjyder har netop fået en forsinket julegave, efter Nibe Festival har offentliggjort den næste portion navne til programmet for festivalens 2018-udgave. 

Det afslører festivalarrangørerne i en pressemeddelelse onsdag.

Hvad end man er til pop, reggae eller elektronisk hip-hop, er der med dagens offentliggørelser garanteret fest under trækronerne til sommer, lover festivalleder Peter Møller Madsen.

- Julen er fællesskabets og festens højtid. Derfor er dagens offentliggørelser også netop præget af fest. En fest, som netop skaber det fællesskab, som vi så gerne vil se og mærke i vores smukke skov, siger Peter Møller Madsen i pressemeddelelsen. 

- Med dagens offentliggørelser sætter vi punktum for et helt forrygende år - og tager et vigtigt spring ind i det næste.  Vi ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår og ser i den grad frem til, at vi om et halvt år kan byde vores elskede publikum velkommen til endnu en festival i Nibe, fortsætter han. 

De otte nye annoncerede navne er som følger: 

1. Aqua

Det bedst sælgende danske band nogensinde, gruppen bag de største danske hits nogensinde og en evig kilde af ungdommelig energi. Det er netop, hvad Aqua siden 1989 har stået for. Gruppens comeback i 2016 viste, at selvom bandet ikke er lige så unge, som da vi først stiftede bekendtskab med dem, så er energien og leveringen stadig knivskarp.

2. Benal

Den elektroniske hiphop-duo Benal har for alvor haft vind i sejlene de seneste år. Udsolgte shows, anmelderroste albums samt P3s hovedpris ”P3 Prisen” er væltet nedover duoen. Benal repræsenterer stadig undergrunden af den spirende danske hiphop, men året 2018 tegner til at blive året, hvor Benal får lov at indtage de helt store scener og en gang for alle bryde igennem lydmuren til hele det danske land.

3. Wafande

Reggae, soul og R&B toner gennem skoven, når Wafande indtager Nibe Festival til sommer. Den populære sanger og sangskriver tager alle sine udødelige hits med i rygsækken: ”Gi Mig Et Smil”, ”En Anden” og ”Uartig” er blot et smalt udpluk af, hvad gæsterne kan se frem til at opleve fra Wafandes altid smittende performance.

4. The Powls

The Powls vil efter eget udsagn “skabe fest, stemning og gang i den, hvor end de kommer frem”. Således også på utallige udgaver af Nibe Festival, og 2018 bliver ingen undtagelse.

5. DJ Alligator

Iransk-Danske DJ Alligator har været en enorm eksportvare for dansk musik. ”The Whistle Song”, ”Stomp”  og ”Music Is My Language” er blot nogle af de hits fra DJ’ens hånd, der har væltet klubber og dansegulve verden over siden 1994.

6. Citybois

De to tidligere deltagere fra X-Faktor blev på rekordtid en succes landet over, og nu kommer de en tur til Nibe Festival, klar til at smelte endnu flere teenagehjerter.

7. Martin Jensen

Tropical house er perfekt til en varm sommerdag i Skalskoven - og det bliver en realitet, når Martin Jensen brager ind på festivalen med hits som ”Solo Dance” og ”All I Wanna Do”. Martin Jensen har gennem en solid karriere sikret sig en solid plads på Top 100-listen over verdens bedste DJ's.

8. Faustix

Faustix har siden sin debut i 2009 været en uhyre arbejdsom herre. Samarbejder med Sivas, Snavs, Barbara Moleko og Diplo har sendt Morten Brangstrup Olsen Hansen op i eliten, hvor kun de færreste får lov at lege med. Faustix er både herhjemme og i det store udland et anerkendt musikalsk talent.

Nibe Festival varer fra 4-7. juli 2018.

120121 Klippemappe.00_00_49_02.Still002

play Rikke er ude af udfordringen: - Jeg har flyttet mange grænser

40_percent

play Biskop vil ikke aflyse gudstjenester: Nu holder menighedsråd sig væk

Line Vanggaard Pedersen, brønderslev, byrådsmedlem

play Line blev løsgænger efter kommentarer fra parti-kollegaer: - Jeg kan sagtens være enlig mor og politiker på samme tid

grøndlandske elever, efterskoleelever

gallery Strandede grønlandske efterskoleelever samlet på Mors: - De er lidt på den

120121 Klippemappe.00_00_49_02.Still002

play Rikke er ude af udfordringen: - Jeg har flyttet mange grænser

40_percent

play Biskop vil ikke aflyse gudstjenester: Nu holder menighedsråd sig væk

Line Vanggaard Pedersen, brønderslev, byrådsmedlem

play Line blev løsgænger efter kommentarer fra parti-kollegaer: - Jeg kan sagtens være enlig mor og politiker på samme tid

Til forsiden

Til forsiden