04:13

Rockerhistorier og grædende rappere: Det klikkede I mest på 2017

Mange artikler og tv-indslag er blevet lagt på TV2Nord.dk i årets løb. Herunder kan du se en lille gennemgang af, hvad I har set og læst mest om.

2017 går så småt på hæld, og inden længe skal vi til at vende bladet i kalender, der står 2018 på. Det betyder også, at det er tid til at kigge tilbage på året, der er gået. 

Derfor har vi kigget i arkiverne og fundet de artikler, som er blevet læst flest gange i løbet af 2017. 

Den absolutte top-3: 

Hvis man ser bort fra temaer og forskellige emner, så har vi fundet de tre artikler, der er blevet klikket mest på i det snart forgangne år. 

Den mest læste artikel fra 2017 er artiklen om en gammel historie fra Vorupør i Thy. Historien om lokalbefolkningen, der havde fået nok at rockerne, der kom på besøg. Så i 1984 tog de lokale sagen i egen hånd. 

Artiklen er egentlig fra 2015, men den har været oppe og vende igen, og den er dermed, den mest klikkede artikel i år 2017. 

Læs også Masseslagsmål i Vorupør: 300 rockere og fiskere oppe og slås

På anden pladsen finder vi en artikel, der stammer fra dette års Nibe Festival. Det handler om rapperne fra gruppen Suspekt. De troede, de skulle interviewes i forbindelse med deres 10 års jubilæum på Nibe Festival. I stedet blev de overrasket af Klarup Pigekor, der sang en række af rapgruppens største hits. 

Den gestus var nok til at få de hårdkogte rappere til at lade tårene løbe. Og den historie klikkede I ind på en 2. plads på 2017s top3. 

Læs også Overrasket af festival: Tårer i øjnene hos hårdkogte rap-drenge

På en tredje plads finder vi ligeligedes et indslag, der har musik og underholdning i højsædet. Da DGI Landsstævne i sommer indtog Aalborg, blev der inviteret til en kæmpe gymnastisk opvisning på Aalborg Portland Park i Aalborg. Den opvisning sendte vi live på nettet, og det var der rigtig mange, der ville se. 

Hele 60.000 personer fulgte med på nettet, da 6.700 efterskoleelever indtog græsset på AaBs hjemmebane. 

Læs også Se eller gense: 6.700 efterskoleelever opfører kæmpe show

De bløde og søde

i 2017 har I alle også være vildt med de søde, sjove og lidt skøre ting. Højt på vores liste ligger der nemlig to historier, der næsten ikke kan andet end at give et smil på løben. 

Den ene historie er fra februar. Her blev de store elge i Lille Vildmose filmet, da de en tidlig morgen var ude på en lille spadsertur. Det var en af vores seere hurtig til at fange på kamera. Da vi videoklippet spredte den sig som en steppebrand, og den er altså blevet set mere end 50.000 gange. 

Du kan se klippet igen i artiklen herunder. 

Læs også Fanget på video: To elge krydser vejen i Lille Vildmose

En anden sjov historie, som vi andre kunne grine meget af, men som den ene hovedperson måske ikke synes, var så sjov fandt sted på AaBs træningsanlæg i Aalborg. 

TV2 Nord var på besøg ved et opvarmningsspil, da en af spillerne Oliver Abildgaard smed sig på jorden. Som straf tog Joakim Mæhle en af keglerne fra spillet, og gav Oliver Abildgaard et dansk med den høje kegle. Straks spjættede Oliver Abildgaard som en fisk på land. Det viste sig nemlig, at der sad et lille som under bunden på keglen, som hans holdkammeret lige havde plantet i måsen på ham. 

Det klip kan du ligeldes se i artiklen herunder. 

Læs også Drengestreger ved AaB-træning: "Er du stivkrampevaccineret?"

Det var et lille tilbageblik på år 2017. Vi håber, at I vil følge lige så flittigt med i det kommende år.