LIGE NU:

Seebach og 13 andre er klar til Nibe Festival

Rasmus Seebach, Poul Krebs og Magtens Korridorer er blandt de 14 danske navne, som Nibe Festival nu offentliggør til sommerens festival.

Halvdelen er partoutbilletterne til årets Nibe Festival er allerede solgt, og hvis ikke der er nogle af de allerede offentliggjorte navne, der kan lokke dig i Skalskoven 4.-7. juli, er "den lille fede" nu klar med yderligere 14 navne, som skal fyre op under festen.

Det er alle sammen danske kunstnere, og herunder kan du læse mere om de 14 navne, som nu melder sig klar til fest i Skalskoven.

Rasmus Seebach
På den danske popscene bliver det ganske enkelt ikke større. Her hersker Rasmus Seebach. Hersker gør den sympatiske popstjerne også i Nibe.

Hits på hits og en magisk og mægtig popfest venter der os, når en toptunet og drønaktuel Rasmus Seebach spreder varme udover en proppet Hesteplads til sommer.

Scarlet Pleasure
Trioen Scarlet Pleasure har siden debuten i 2014 opnået enorm succes, og står i dag som et af landets absolut stærkeste pop-navne. Numre som ”Windy”, ”Under The Palm Trees”, Limbo”, Deja Vu” og ”Wanna Know” har sendt Scarlet Pleasure helt op i den tungeste klasse. 

Scarlet Pleasure vil indtage Stor Scene i stor stil med deres charmerende og frække poppede soul, som ikke andet kan end at imponere og smelte hjerter i skovens indre.

Magtens Korridorer
Der er inviteret til picnic på kastellet, når Johan Olsen og hans ”rockbande” gæster Nibe Festival Gennem årene har Magtens Korridorer vist sig som et af landets mest leveringsdygtige rockorkestre, og derfor er de selvfølgelig, som sædvanligt - fristes man til at sige, også at finde på årets plakat. 

Johnny Madsen
Rockens grand old man, Johnny Madsen, kan om nogen vise, hvordan skabet skal stå, når vi taler støvet og groovy bluesrock. 

Med 19 album under eget navn, 3 album med Dalton-trioen samt hundredvis af liveshows er Hr. Madsen en yderst erfaren herre, som har et repertoire større end de fleste. Det repertoire rammer os i år på festivalens sidstedag.

Velvet Volume
De tre søstre i Velvet Volume har siden første single-udgivelse kun kigget en vej: FREM! Det unge rockbæst har simpelthen taget landet (og udlandet) med storm og senest på den prestigefyldte Eurosonic Noorderslag i Holland har de høstet store roser. 

Noa, Naomi og Nataja Lachmi rammer Nibe Festival med 120km/t, når det fremadstormende rocktog torsdag aften ruller ind i Reservatet 

Poul Krebs
Poul Krebs har siden debuten ”Efter Stormen” i 1979 ”begavet” danske musikelskere med sine følsomme kærlighedssange, sange om livet og alt derimellem. 

Hits som ”Sådan nogen som os”, ”Morrison, Dylan og Elvis”, ”Fri Som Et Forår” og ”For enden af regnbuen” har skrevet sympatiske Krebs ind i dansk musikhistorie. Krebs formår samtidig til stadighed at imponere på plade såvel som i live-regi. Koncerten på Blå Scene må blive intens og mindeværdig.

Hugo Helmig
Hugo Helmig har fået en absolut flyvende start på sin karriere. Debutsinglen ”Please Don’t Lie” hitter som P3s uundgåelige og hans debutkoncert i Aarhus solgte ud på blot få dage. Det 18-årige stjerneskud ligner et godt bud på en artist, som er klar til at gå hele vejen. 

Med inspiration fra verdensstjerner som John Mayer og Ed Sheeran er Hugo Helmig som skabt til at smelte hjerter og ramme det brede publikum rundt om på de danske scener. 

Go Go Berlin
De unge rødder i Go Go Berlin har siden 2010 ageret bannerførere for den række af unge, danske rockorkestre, som har slået folder og haft stor succes i det store udland. Med uendelige turneer og en vanvittig live-energi har Go Go Berlin blæst publikum bagover i snart 8 år.

Anført af Christian Vium - en af dansk rocks største personligheder er rockpotentialet atter klar til at ruske Skalskovens træer godt og grundigt igennem.

Soleima
Sarah Mariegaard startede karrieren i kæmpesuccesen Flødeklinikken, men har siden da opnået nye højder popularitetsmæssigt under solonavnet Soleima. 

Mange har sammenlignet musikken med MØ’s elektroniske pop-bangers. Hendes sublime vokal står altid knivskarpt, det uhyggeligt velspillende backing-band tilfører uendelige dimensioner til musikken, og i live-regi er Soleima en sand ener. 

De Danske Hyrder
Rap-kollektivet fra Albertslund er et af landets stærkeste nye live-navne. De har gang på gang vist, hvor skabet skal stå, når det omhandler hårdtslående rap. Selv siger de 7 hyrder: ”Omdrejningspunktet for os har altid været fællesskabet. Fællesskabet omkring musikken, en fælles kærlighed til øl, fælles kærlighed til livet og til hinanden”. 

For andet år i træk kan ”Hyrderne” opleves i Nibe.

Mathilde Falch
Mathilde Falch er efterhånden ved at etablere sig på den danske musikscene. Efter tre anmelderroste albums har Mathilde Falch netop smidt fjerdeudgivelsen - ”Som Børn På Ny”. 

Smukke Mathilde Falch har tidligere gæstet vores skov, og hun klæder den helt sikkert.

Fool
Fool er et purungt skud på den danske soul- og r’n’b stamme. De har med hittet ”Strapped” som har ageret Ugens Uundgåelige på DR P3, og den følsomme og skæve popmusik har for alvor bragt dem på vej frem i landskabet. 

Fool er et hamrende godt bud på et af fremtidens store navne på den danske – og måske også internationale scene.
 
Shotgun Revolution
Da Shotgun Revolution debuterede i 2009, var det som en ren salve af skud, der ramte som et brøl af rockens gamle dyder. Efter to udgivelser, et hav af koncerter samt uendeligt gåpåmod, står Shotgun Revolution den dag i dag stadig som en garant for gedigne rock’n’roll oplevelser. 

Er du til støvet, hårdtslående og fremadstormende rock, så kalder vi til mødepligt på Den Lille Fede, når Shotgun Revolution affyrer deres rockskud.

Ude Af Kontrol
Navnet passer som fod i hose. Sidst Ude Af Kontrol gæstede Nibe, blev vi vidner til en fest som var... ja, helt ude af kontrol! Det var kaotisk – altså på den fede måde, det var hektisk og det var ikke mindst voldsomt imponerende. 

Ude Af Kontrol har i flere år slået deres rødder i undergrunden af dansk hiphop, men der er ingen tvivl om, at de er på vej op mod overfladen. 

Udover de 14 nye navne, har Nibe Festival allerede sikret sig, at følgende kunstnere dukker op i Skalskoven 4.-7. juli:

The Script (UK), Big Boi (US), Thomas Helmig, Dizzy Mizz Lizzy, Aqua, Mew, Alex Vargas, Martin Jensen, Jacob Dinesen, Michael Falch & Dét Band, ItaloBrothers (D), Hush, Bryan Adams Tribute, Benal, DJ Aligator, Citybois, The Powls, Wafande & Faustix.