Hobro måtte nøjes med uafgjort

Den nye Hobrospiller, Aleksandar Stankov scorede - og blev udvist, da Hobro spillede 2-2 mod FC Fredericia.

Hobro IK har på det seneste haft det svært i fodboldens 1. divison. Holdet kom godt fra start i efteråret, men de seneste to måneder er det ikke blevet til sejr. Det blev der ikke lavet om på, da FC Fredericia lørdag var på besøg.

Hobro kom godt nok først på tavlen, da Svenne Poulsen fandt vej til nettet efter godt en halv times spil, men kort før pausen udlignede gæsterne.

Kort inde i anden halvleg var en ny Hobro-mand på pletten. 21-årige Aleksandar Stankov gjorde det til 2-1. den hurtige makedoner fik debut for Hobro i sidste weekend, hvor han også scorede.

Stankov har spillet ungdomslandskampe for Makedonien, og siden han var 16 år, har han spillet for den hollandske æresdivisionsklub Roda.

Hans kontrakt udløb i sommer, og nu har han tilbudt sig i Hobro, hvor han spiller som amatør resten af efteråret.

Aleksandar Stankov fik dog en noget uheldig afslutning på kampen mod Fredericia. Med godt fem minutter tilbage af opgøret fik han sit andet gule kort, og dermed misser han næste weekends opgør mod bundholdet Skive.

Få minutter efter udvisningen udlignede Fredericia til 2-2, og Hobro har nu to kampe til at hente en sejr, inden holdet går på vinterpause.