LIGE NU:

Tom Kristensen bliver hos Audi

Mange måneders spekulationer om, hvad Tom Kristensen skal køre i 2007 er forbi. Nordjyden fortsætter hos Audi.

Audi offentliggjorde på et stort pressemøde i München, at deres danske verdensstjerne fortsætter for mærket med de fire ringe i henholdsvis sportsvogne og DTM.

Både Mercedes og Peugeot har ellers haft følere ude efter Kristensen, men til sidst valgte danskeren at blive hos Audi.

- Jeg har haft syv fantastiske år hos Audi, og selv om jeg ofte har fået ekstra motivation ved at vælge noget nyt, har jeg følt, det var rigtigt at fortsætte det positive samarbejde med Audi. Forhandlingerne har trukket lidt ud, men jeg er endt med at have fået indfriet alle mine ønsker for sæsonen, så nu er der udsigt til nye udfordringer i min karriere. I første omgang er der to uafsluttede kapitler fra 2006, der skal skrives færdige, nemlig Le Mans og DTM, siger Tom Kristensen.

Tom Kristensen fortsætter i sportsvogne med at køre sammen med Allan McNish og Dindo Capello.

I DTM-serien skal teamet forsøge at bryde to sæsoner med Mercedes-dominans. Her får han den unge tysker Timo Scheider som ny teamkammerat efter Heinz-Harald Frentzen.

Med hensyn til den nye kontrakts størrelse og længde ønsker den syvdobbelte Le Mans-vinder ikke at røbe for meget.

- Jeg er forpligtet til ikke at afsløre detaljer, men lad mig sige det på den måde, at jeg er ganske godt tilfreds!, siger han.

Kendere af den rutinerede nordjyde vil vide, at Tom Kristensen dermed ser ud til at have sat sin signatur under den mest givtige kontrakt, en dansk racerkører nogensinde har underskrevet.

Første opgave for den 39-årige Kristensen bliver 12-timers-løbet på Sebring i Florida den 17. marts, hvor han sammen med McNish og Capello skal forsøge at gentage den sejr fra 2006, der gjorde danskeren til den mest vinde kører også i dette historiske løb.

DTM-sæsonen begynder den 22. april på Hockenheim.