LIGE NU:

Golfkrig i Hobro

Der er udbrudt krig i en golfklub i Hobro. En lokal lodsejer hævder nemlig, at han slet ikke har solgt den jord, hvor Hobro Fjord Golfklub ligger placeret, og han føler sig derfor snydt for penge. Selskabet bag golfklubben afviser, at de ikke har papirern

Søndag den 31. august var der åbningsmatch med solskin og masser af mennesker. Men bag den tilforladelige facade gemmer sig en tvist mellem en lodsejer og det aktieselskab, der står bag Hobro Fjord Golfklub - en tvist om penge, der kan få konsekvenser for klubbens medlemmer

- Vores advokat har lavet et fogedforbud mod dem, for vi vi troede ikke kommunen ville have givet en brugs-tilladelse til noget, man ikke havde et skøde på, siger lodsejer Jens Arne Abildgaard til TV2/NORD.

Og netop skødet på de 20 hektar jord, hvor der i dag er golfbane, er hele sagens kerne.

Lodsejeren hævder, han har indgået en aftale om en handel på såkaldte ekspropriationslignende vilkår som giver særlige skattemæssige fordele for sælger.

Men selskabet Torndalsgård A/S, der står bag golfbanen, afviser at der er noget at komme efter.

- Jeg kan ikke se, at der er noget lunkent overhovedet. Når man har købt en vare og betalt den og fået skøde i henhold til købsaftalen, er der ikke noget, at komme efter, siger Ebbe Nyvang, der er formand for Torndalsgård A/S.

Se mere klokken 19.30.