LIGE NU:

Kronprinsparret besøger Kunsten

Lørdag den 24. november kigger kronprinsparret forbi Kunsten i Aalborg, hvor blandt andet skal en tur i den brasilianske regnskov.

Hvis du går med en lille royalist gemt i maven, så skal du være klar med flag og blomster lørdag den 24. november.

Kronprinsparret slår nemlig vej forbi Kunsten i Aalborg, hvor de blandt andet skal en tur i den brasilianske regnskov og overvære et levende kunstværk med et par, der kysser ømt. Det er første gang, at Kronprinsparret besøger Kunsten i Aalborg.

Besøget sker i forbindelse med, at Kronprinsparret er i byen i anledningen af Kronprinsparrets Priser 2018 i Musikkens Hus om aftenen den 24. november.

- Jeg glæder mig til at byde Kronprinsparret velkommen her på Kunsten til en omvisning, hvor vi virkelig får mulighed for at vise museets mangfoldighed og internationale klasse, både i forhold til kunst og arkitektur, siger Gitte Ørskou, direktør for Kunsten.

Udover besøget i den brasilianske regnskov og overværelsen af det levende kunstværk vil Kronprinsparret blive ført ned i mørket til Trampedach-udstillingen.

- Det er en stor glæde, at Kronprinsparret har prioriteret at besøge både Kunsten og Musikkens Hus i forbindelse med Kronprinsparrets Priser 2018. Det bliver en stor dag for Nordjylland, hvor både danske og udenlandske øjne vil være rettet mod landsdelen, siger Lasse Rich Henningsen, adm. direktør i Musikkens Hus og vært for det royale besøg i Aalborg.

Gæster, der har indløst billet tidligere på dagen samt medlemmer af Klub Kunsten + Utzon er velkomne inde på museet under omvisningen, men Kunsten forbeholder sig retten til at lukke dørene, når det vurderes, der ikke er plads til flere.

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

PH 070521 Tvang i psykiatrien Still

play Marina var psykiatrisk patient: - Tvang reddede mit liv

Teststeder

play Kolossale køer ved teststeder: Nu reagerer regionen

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

Til forsiden

Til forsiden