LIGE NU:

Varetægtsfængslet for drabsforsøg

Efter et grundlovsforhør her i eftermiddag ved Retten i Hjørring er en 44-årig mand fra Jerup blevet varetægtsfængslet i 14 dage. Sigtet for forsøg på manddrab på en 36-årig bekendt, som havde lånt nogle hundrede kroner

I krydset Bjørnsbækvej-Jerupvej ved Sindal var en 36-årig skibstømrer søndag aften tæt på at blive dræbt i sin bil, da en 44-årig bekendt pludselig affyrede to skud med en salonriffel kaliber 22 mod ham. Et af skuddene gennemborede nakkestøtten på førersædet og fragmenter fra projektilet læderede den 36-årige i ansigtet.

Den 36-årige skibstømrer har til TV2/NORD forklaret, at han på en bytur til Hjørring lånte 750 kroner af den nu varetægtsfængslede bekendte, der åbenbart var utilfreds med at han ikke kunne få sine penge tilbage hurtigt nok. Inden den 44-årige bekendte greb til salonriffelen havde han sendt flere truende sms-er om blandt andet at brænde skibstømrerens hus af.

Da den 36-årige havde på fornemmelsen at noget dramatisk ville ske, havde han ringet efter fire kammerater, der i en bil tæt på krydset overværede skudepisoden.

Den 36-årige er nu udskrevet fra sygehuset og hjemme igen.