Seneste nyt:

Krisemøde gav ingen konkrete løfter til afdeling O2

Efter flere dages intern kritik, var der i dag indkaldt til krisemøde på afdeling O2 på Aalborg Universitetshospital, men mødet endte uden konkrete løsningsforslag.

Mandag kunne TV2 Nord fortælle om frustrerede sygeplejersker på afdeling O2 ved Aalborg Universitetshospital. Sygeplejerskerne er utilfredse med arbejdsmiljøet på afdelingen, og derfor blev der i dag indkaldt til krisemøde mellem dem og hospitalets ledelse.

Efter et møde på en time, måtte sygeplejerskerne gå slukøret fra mødet.

- Vi vil gerne have haft at vide, at fra i morgen vil der blive ansat fire mere, men det fik vi ikke. Sygeplejerskerne er meget bekymrede over, at der ikke blev givet noget konkret, at man ikke lovede noget konkret, siger Kirsten Højslet, der er fælles tillidsrepræsentant for sygeplejerskerne.

Siden juni 2014 har antallet af medarbejdere på afdeling O2 været stødt faldende, mens der i hele 2015 har været flere patienter end den reelle normering foreskriver.

- Jeg anerkender fuldt ud, at der er travlt, og det kan opleves som stressende, og at der kan ske småfejl, men grundlæggende så er kvaliteten i orden. Det var vi enige om, og det er jeg glad for, siger Jens Larsen Pedersen, der er klinikchef på Ortopædkirurgisk afdeling.

Hos Aalborg Universitetshospitals ledelse påpeger man, at der allerede er sat ting i værk for at forberede arbejdsmiljøet på afdeling O2, men at der stadig er arbejde, der skal gøres.

- En ting er, at vi prøver at få patienttallet ned ved alle de tiltag, som vi har gjort, men vi skal også have kigget på kontinuiteten. Altså er det en dårlig idé, at vi bruger så mange dag til dag vikarer, siger Jens Larsen Pedersen.

Begge parter har aftalt, at de skal mødes igen i slutningen i juni.

20211105-123328-L_14Mb

Russisk skib kan ikke længere tilbageholdes ved Skagen

def_thumb,50_percent

play Coronasmitte: Julian og 145 andre børn er sendt hjem fra Muldbjergskolen

Politi

Blotter på spil i Frederikshavn

tv2 vejret

play Snevejret fortsætter på en blæsende onsdag

20211105-123328-L_14Mb

Russisk skib kan ikke længere tilbageholdes ved Skagen

def_thumb,50_percent

play Coronasmitte: Julian og 145 andre børn er sendt hjem fra Muldbjergskolen

Til forsiden

Til forsiden