10 mand redder et point til Vendsyssel FF

Jens-Kristian Sørensen blev matchvinder med udligning til 1-1 i kampens sidste minutter.

Topscorer Hallur Hansson var tilbage på holdkortet, da Vendsyssel onsdag aften tog imod AC Horsens på Bredbånd Nord Arena.

Men det var ikke ham, der stjal opmærksomheden i topopgøret.

Horsens kom til Hjørring som rækkens mest formstærke hold med fuldt udbytte i fem af sine seneste seks kampe og havde ligesom Vendsyssel mulighed for at spille sig i toppen af 1. division med en sejr.

Vendsyssel kom under stærkt pres allerede tidligt i første halvleg, da Horsens' Kjartan Finnbogason fik prikket bolden over målstregen til en tidlig føring.

Kort efter blev åget endnu tungere for Vendsyssel, da Patrick bang Nielsen fik det røde kort. Dermed var vendelboerne på hælene det meste af kampen, men det lykkedes alligevel at holde en krog i østjyderne.

Om det var Horsens' tilfredshed med 1-0, der fik dem til at slække grebet er uvist. Men i hvert tog Jens-Kristian Sørensen chancen sekunder før tid og bankede et skud afsted, der blev rettet af, så Horsens-målmand sprællede forgæves.

Med udligningen til 1-1 og det ene point kan Vendsyssel FF holde fyraften vel vidende, at de ligger andenpladsen i Bet25 Ligaen - á point med Lyngby på førstepladsen.