LIGE NU:

100.000 til Hjerteforeningen

100.000 kroner. Det er hvad "Spin your heart out"-arrangementet samlede ind til fordel for Hjerteforeningen.

Kendisser cyklede
Jomfru Ane Gade var torsdag ramme om et Aalborg City-arrangement, hvor en række kendisser cyklede på spinning-cykler til fordel for Hjerteforeningen.

TV2/Nord stillede med Bo og Mogens
Bo Storm Madsen og Mogens Jørgensen var med da en række kændisser cyklede til fordel for Hjerteforeningen.

"Aalborg i Rødt"
Aalborg City havde som led i "Aalborg i Rødt" inviteret en række kendte nordjyder til at cykle på spinningcykler. Sponsorer sørgede for, at arrangementet gav penge til Hjerteforeningen.

Fantastisk opbakning
Flemming Thingbak fra Aalborg City siger til TV2/Nord:
- Regnskabet er ikke helt færdigt endnu, men vi kommer i nærheden af 100.000 kroner. Der var en fantastisk opbakning til vores arrangement. Vi er glade og stolte over at kunne skaffe midler til en god sag.

Hurtigste fra Solsiden
17 hold deltog i arrangementet. "Hjerteligste hilsner Solsiden" med folketingsmedlem Orla Hav i spidsen, kørte flest kilometer. Foruden Orla Hav, deltog Per Nielsen, Morten Jørgensen og Carsten Holt på det hurtigste hold.

Sundhedsminister Jakob Axel Nielsen stillede med et familiehold, en højgravid kone og sine to børn, kørte knap så langt, men var med til at bakke ideen op.

Check til Day&Night
Hjerteforeningen vil modtage en check på det indsamlede beløb, i forbindelse med Aalborg Citys Day & Night, fredag kl. 21.00 på Store Scene på Gammeltorv i Aalborg.