Mogens Jørgensen er sammen med to fotografer, den person, der har været på TV2 Nord i allerlængst tid. Han blev ansat i begyndelsen af 1988 - et halvt år inden stationen åbnede. Han var dermed med til at starte TV2 Nord op. Dengang blev han ansat som sportsvært. Siden da har han lavet massevis af programmer - blandt andet programmet 'Mogens kom forbi'. I dag laver han programmer til TV2 Nord Salto og dækker sporten for TV2nord.dk. Foto: TV2 Nord

#10YearChallenge: Sådan så TV2 Nords værter ud for 10 år siden

TV2 Nord er hoppet med på trenden #10YearChallenge og har været i gemmerne. Her har vi fundet 10 år gamle billeder af værterne.

Hvis du har scrollet igennem din Facebook- eller Instagramprofil for nylig, har du nok ikke kunne undgå at se opslag fra både kendte, venner og familiemedlemmer, der poster et billede af dem selv fra 2009 og 2019 efterfulgt af hashtagget #10YearChallenge.

Denne nye trend på de sociale medier blev sat i gang kort efter, vi hoppede ind i det nye år, og det er uvist hvem der startede det.

Konceptet er simpelt. Man finder et billede af sig selv fra 2009 og lægger det op ved siden af et billede fra 2019, så alle ens følgere kan se, hvor lidt eller hvor meget man har forandret sig på 10 år. Og så er det vigtigt, at man hashtagger opslaget med #10YearChallenge,  #HowHardDidAgingHitYou eller #GlowUp.

Der er ingen tvivl om, at mange brugere på de sociale medier har taget trenden til sig og er hoppet med på vognen.

Det er vi også her på TV2 Nord. Herunder kan du se, hvordan TV2 Nords nuværende værter så ud for ti år siden.  

Bo storm
Bo Storm blev ansat som vært på TV2 Nord i 2006. I dag er han både vært, redaktør og video-journalist.

  Foto: TV2 Nord

Anne Christensen
Anne Christensen har været på TV2 Nord siden 2012. I en lang periode var hun live-reporter på stationen. I dag er hun vært og redaktør.

  Foto: TV2 Nord

René Ryom
På dette billede er René Ryom kun 17 år, og han var lige startede på Bjerringbro Gymnasium. Han begyndte på TV2 Nord som praktikant i 2013. Halvandet år efter blev han uddannet fra Danmarks Medie- og journalisthøjskole og ansat på stationen. Han er han både vært, redaktør og reporter.

  Foto: TV2 Nord

Josefine Brader
For ti år siden var Josefine Chloé Brader kun 16 år gammel. Hun startede på TV2 Nord som praktikant i 2013 sammen med René, og da hun blev færdig som journalist på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, blev hun ansat som vært på TV2 Nord. Det har hun været lige siden.

  Foto: TV2 Nord

Morten Pedholt
Morten Pedholt har været vært på TV2 Nord siden 2010. Han er også reporter og redaktør på staitonen.

  Foto: TV2 Nord

Ingrid Buch
Ingrid Buch er chefredaktør på TV2 Nord. Hun blev ansat i 1994, og har siden været vært, redaktør og reporter.

  Foto: TV2 Nord

Jenni Boelt
Jenni Boelt blev ansat på TV2 Nord i 2007. Hun har både været vært, reporter og tilrettelægger. I dag er hun vært og web/SoMe journalist. 

  Foto: TV2 Nord

Christina Schmidth
Christina Schmidth er stationens nyeste og yngste vært. På dette billede er hun kun 16 år gammel. Hun blev ansat som vært og reporter på TV2 Nord i begyndelsen af 2018.

  Foto: TV2 Nord

Pia Beltoft
Pia Beltoft blev ansat som vært og reporter på TV2 Nord i begyndelsen af 2018.

  Foto: TV2 Nord