Foto: TV2/Nord

Foto: TV2/Nord

Foto: TV2/Nord

1 af 3

1200 rigtige mænd i Nordjylland

For andet år i træk kan Aalborg Firmaidræt melde om alt udsolgt til Xtreme Mandehørm. Til motionsløbet lørdag den 8. oktober 2011 kan de 1200 deltagere få bevist, at de er rigtige mænd.

Der er 14 dage til Xtreme Mandehørm, hvor 1200 mænd skal igennem et ekstremt motionsløb i militært øvelsesterræn i Nørresundby. Aalborg Firmaidræt introducerede nordjyderne for dette hårde motionsløb sidste år og kan igen i år melde om alt udsolgt.

Hos entreprenørfirmaet A. Enggaard i Svenstrup ved de ikke helt, hvad de har i vente, for det er første gang de skal med, men de glæder sig.

- Rigtige mænd skal da prøve sådan en tur, hvor man får udfordret sig selv ved at skulle løbe og komme igennem de forskellige udfordringer, og så bliver det godt med festen bagefter med de mange Heidi-piger, siger Ole Jul, ingeniør hos A. Enggaard. Han har overtalt 14 kolleger deriblandt direktøren til at løbe med.

Løbet, som starter ved Nørresundby Idrætscenter den 8. oktober klokken 14.00, er udsolgt, men der er ifølge Ole Jul heller ikke flere rigtige mænd at tage af hos A. Enggaard.

- Det er jo en kæmpe udfordring for deltagerne, og ruten er endnu vanskeligere end sidste år, men jeg vil ikke røbe detaljerne. Ruten og udfordringerne undervejs er nye - det er jo derfor, mange af deltagerne fra sidste år har meldt sig til igen, siger Verner Sørensen, formand for Aalborg Firmaidræt, som har udvidet deltagerantallet fra 1000 til 1200 i år.

-Efter løbet får deltagerne en tur i badeland med saunagus, dampbad og en kop øl. Det er virkelig noget, der kan bruges, siger formanden.

Hos A. Enggaard er de i gang med forberedelserne. Nogle af deltagerne har tidligere gennemført en maraton. For andre er det første gang, de deltager i et motionsløb.

-Så nu må vi jo se, om vi er rigtige mænd, og alle sammen gennemfører, siger Ole Jul.[/size]

Løbene i Odense, Aarhus og Fredensborg er også udsolgt, men der er stadig 100 ledige løbsnumre i Aabenraa.