LIGE NU:

#160km fra Frederikshavn til Aars

Mandag går det løs igen. Robert Bedsted og Bruno Stagsted begiver sig atter ud på en 160 kilometer lang gåtur. Denne gang med start i Frederikshavn.

Fra mandag morgen kl. 9.00 skal du igen have din facebook stående åben. Her begiver Robert Bedsted og Bruno Stagsted sig for anden gang ud på en 160 kilometer lang gåtur over fem dage.

quote - Vi glæder os til at komme ud at nyde den nordjyske natur

Robert Bedsted

Denne gang går turen fra Frederikshavn til Aars via Hærvejen.

- Vi glæder os til at komme ud at nyde den nordjyske natur i det dejlige forårsvejr. Det er den perfekte årstid, at gå lange ture i, siger Robert Bedsted.

Det hele bliver streamet direkte på facebook og ligesom ved den første gåtur, håber de to vandrere at de møder en masse nordjyder undervejs. 

Rygsækkene er klar til mandag morgen
Rygsækkene er klar til mandag morgen
Foto: Lars Lyngdahl

- Vi oplevede en kolossal opbakning fra TV2 Nords facebookbrugere på den sidste gåtur. Vi har samme regel denne gang, at vi ikke må få hjælp fra TV2 Nord, så vi håber selvfølgelig på igen at møde en masse søde nordjyder på ruten, siger Bruno Stagsted.

Følg med på facebook fra mandag morgen kl. og brug gerne hashtagget #160km hvis du snakker om gåturen på de sociale medier.