17-årig udsat for voldtægtsforsøg

En 17-årig pige fra Valsgård ved Hobro blev onsdag aften udsat for et voldtægtsforsøg. Gerningsmanden truede pigen til at tie efter hændelse.

Efter trusler fra gerningsmanden turde den 17-årige pige ikke anmelde det voldtægtsforsøg, som hun onsdag blev udsat for på Karlsvej i Hobro.

Pigen gik alene hjem fra en fest onsdag aften, da en sortklædt mand i hættetrøje begyndte at følge efter hende. Hun troede i første omgang, at manden var ude at gå aftentur med en hund. Men han havde ingen hund, og han begyndte at forfølge hende. Manden rev i pigen og begyndte at flå i hendes tøj.

Et ældre ægtepar kom forbi, og det skræmte tilsyneladende gerningsmanden væk.

Pigen anmeldte først hændelsen fredag eftermiddag, fordi gerningsmanden truede pigen. Han sagde til hende, at hun ikke skulle fortælle det til nogen, for så ville han komme efter hende.

Vicepolitikommissær Henning Hansen, Nordjyllands Politi i Hobro er overbevist om, at der er tale om en lokal gerningsmand, da overfaldet skete på et meget øde sted, hvor en grusvej munder ud i Karlsvej. Det er ikke et sted, man lige kommer forbi.

Det skriver nordjyske.dk.