LIGE NU:

19-årig død efter bilulykke i Fjerritslev

Et sammenstød med vejtræ i Fjerritslev har kostet en 19-årig mand livet. 16-årig er stadig i livsfare.

En 19-årig mand døde lørdag aften af sine kvæstelser efter en voldsom trafikulykke i Fjerritslev i Nordjylland. Det oplyser Nordjyllands Politi i Aalborg.

Ulykken skete, da en 16-årig dreng, som førte bilen, påkørte et vejtræ på Gøttrupvej. Han hamrede efter en længere slingretur ind i træet, der står tre meter fra vejkanten.

I bilen befandt sig også en 16-årig pige. Hun var dog efter kollisionen med træet i stand til at kravle ud gennem den knuste bagrude og hente hjælp i nærheden. Den 16-årige er stadig i livsfare. Politiet har mistanke om, at der er kørt spritkørsel.

- Efter hvad vi ved, havde de unge skaffet bilen ved at tage nøglerne fra bilens ejer, der var faldet i søvn til en fest, siger politiets vagtchef, Per Vagn Nielsen.

Alle de unge er fra lokalområdet. Der var ingen vidner til ulykken, som fandt sted kort efter klokken 08 lørdag. Politiet har alligevel en formodning om, hvad der skete i sekunderne op til den dramatiske kollision.

- Føreren kommer for langt ud til venstre på vejen. Han får i første omgang rettet op, men kommer så for langt ud til højre, og til sidst går det altså galt, siger Per Vagn Nielsen.

/ritzau/