Foto: Per Frank Paulsen

19-årig rocker fængslet for dødstrusler

En 19-årige mand med tilknytning til Hells Angels skal halvanden år i fængsel for at have truet en anden mand med en skarpladt pistol. Efterfølgende blev han overfaldet af den truede, som er idømt en tre måneder lang betinget fængselsstraf.

Den 27. september 2012 truede en 19-årig mand en anden med en pistol på Fedtebrødet på Hadsundvej i Aalborg. Derudover var han tiltalt for at have stjålet en bil og noget benzin. For de forseelser har han i dag fået 18 måneders ubetinget fængselsstraf. Det oplyser Retten i Aalborg til TV2/Nord.

Manden med pistolen er i forlængelse af episoden blevet overfaldet og sparket i både hovedet og på kroppen af den 33-årige mand, han truede samt hans kammerat på 23 år. De to var også tiltalt i dag - for vold af særlig grov eller farlig karakter.

Manden, der blev truet og senere overfaldt den 19-årige rocker, blev idømt tre måneders betinget fængsel. Den 23-årige kammerat, der deltog i slåskampen, blev ikke idømt en straf - han skal i stedet mentalundersøgelse først, har Retten i Aalborg bestemt.

Du kan læse mere om episoden her.