LIGE NU:

25-årig mand kalder drab i Skovsgård for et uheld

En 25-årig mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger sigtet for drabet på den 43-årige Tina Olesen i Skovsgård. Den tidligere mistænkte er løsladt.

Den 25-årige blev anholdt i aftes efter at politiet i et stykke tid har efterforsket et elektronisk spor. Nemlig en telefonsamtale kl. 00.50 natten til 2.juledag.

Samtalen mellem Tina Olesens telefon og den sigtede vendelbo varede i 50 sekunder. Efterfølgende bevæger den sigtedes telefon sig fra den ene sendemast til den anden. Inden den ender tæt ved Tina Olesens bopæl.

Afhøringen af den 25-årige under grundlovsforhøret foregik for lukkede døre. Men efterfølgende sagde anklageren således.

- Den sigtede nægter sig skyldig i manddrab, men erkender at han har været i lejligheden på drabsnatten, siger politiadvokat Peter Rask, Nordjyllands Politi.
Den 25 åriges advokat siger til Ritzau, at hans klient siger at det var et uheld, at Tina Olesen døde.

Retten i Aalborg har varetægtsfængslet den 25-årige indtil den 4. februar. Samtidig skal han underkastes en mentalundersøgelse.

Den 43-årige Tina Olesen blev dræbt natten til 2. juledag. Hun blev fundet af en arbejdskollega. Tina Olesen blev kvalt med en ledning, mens hun lå bagbundet på sin seng. Hendes hænder var bundet med et viskestykke.

Den 23-årige mand, der hidtil været fængslet i sagen er løsladt. Han har hele tiden nægtet sig skyldig. 

- Vi er så sikre i vores så sikre på at vi har den rigtige mand denne gang, at vi løsladt den anden. Når vi får DNA-undersøgelsen tilbage om små 14 dage, så ved vi endnu mere, siger Verner Holm, Politiinspektør, Nordjyllands Politi.