LIGE NU:

40 nye jobs til Hjørring

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse styrker hovedkontoret i Hjørring, hvilket sender mindst 40 arbejdspladser til byen.

Hjørring Kommune kan glæde sig over 40 nye jobs. Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har valgt at styrke sit hovedkontor i byen, og det kræver i første omgang 40 nye medarbejdere, og det tal kan blive højere på sigt.

"I april blev det fra politisk hånd besluttet at samle ydelser vedrørende styring af drift af Forsvarets etablissementer i Hjørring. Det betyder tilførsel af statslige arbejdspladser til regionen. Vi har i styrelsen i høj grad brug for højtuddannet arbejdskraft", udtaler Hans J. Høyer, direktør for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse.

De mange nye jobs kommer i form af en omstillingsproces i Forsvarsministeriet, hvor man ønsker at styrke hovedkontoret i Hjørring som styrings- og videnscenter.

De mange arbejdspladser skal besættes af blandt andet jurister, ledere, arkitekter, økonomer, konstruktører og ingeniører.

- For os betyder omstillingen bedre mulighed for at skabe integrerede ydelser for vores kunder, styrkede faglige fællesskaber og mere effektiv drift. Men det betyder også, at vi har brug for nye kompetencer til at løse de nye opgaver, siger Hans J. Høyer, direktør for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse.