Foto: Ib William Christensen

45-årig ville slå treårig dreng ihjel

Retten i Hjørring har her til formiddag varetægtsfængslet en mand, som søndag forsøgte at slå treårig dreng ihjel i Hjørring.

Et makabert forsøg på at slå en lille dreng ihjel lykkedes ikke for en 45-årig mand, der nu sidder varetægtsfængslet i fire uger.

Manden blev i aftes anholdt efter at have været på flugt fra politiet i to timer, efter drengens mor ringede efter hjælp ved 16.30-tiden.

Forinden havde manden ifølge sigtelsen forsøgt fra klokken 16 til 16.30 at slå den kun treårige dreng ihjel på moderens og mandens adresse i Hjørring.

Den 45-årige har ifølge sigtelsen tævet den lille dreng og påført ham alvorlige læsioner i ansigtet og kraftige blodunderløbne mærker på halsen og ved øverste del af brystet.

Manden stak af efter overfaldet, men han blev fundet af politipatruljer nær hjemmet få timer senere, hvor han blev anholdt uden større dramatik.

Manden er tiltalt efter straffelovens paragraf 237 - manddrab og subsidært paragraf 245 - vold mod liv og legeme, og Retten fandt altså grund til at varetægtsfængsle manden i foreløbigt fire uger.