LIGE NU:

48-årig flygtede fra politiet og endte i jordvold

En mand fra Brovst-egnen var onsdag omkring middag ikke interesseret i at tale med politiet, så han stak af.

Nordjyllands Politi blev onsdag omkring middag kaldt ud til en sag om husspetakler ved Brovst. En mand ville - som han angiveligt har gjort før - opsøge sin ekskone, men politiet kom ham i forkøbet.

- Og så ville vi jo gerne snakke med ham, men det var han ikke interesseret i, så han stak af, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Mogens Hougesen.

Den 48-årige mand flygtede ud af Brovst til Skovsgaard, og kørte ad den lille Flegumvej ud mod Tingskoven, hvor det lykkedes ham at slippe væk fra ordensmagten.

- Så kører vi tilbage mod Brovst og derude finder vi ham så igen, og så begynder jagten forfra, fortæller vagtchefen.

Igen gik turen mod Skovsgaard, men i stedet for at slippe væk, endte den 48-årige med at køre ind i en jordvold. Derefter blev han anholdt og er nu sigtet efter straffelovens paragraf om at udsætte andre for fare.

- Der er tilsynesladende episoder hvor han er tæt på at køre ind i en anden bil og han skulle også være kørt ud for ubetinget vigepligt flere gange, siger vagtchefen.

- Nu skal vi forsøge at rekonstruere hele forløbet og vurdere, hvad han har gjort. Der har vi blandt andet lydoptagelsen fra patruljen til at gøre det med, siger han.