LIGE NU:

49-årig fængslet: Bankede kvinde med baseballbat

Politiet har sigtet en 49-årig mand for grov vold mod en kvinde i et sommerhus. I seks timer slog og truede manden angiveligt kvinden med et baseballbat og en kniv.

Nordjyllands Politi havde klokken 13 fredag en 49-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Hjørring. Han er blevet fængslet i fire uger.

Den 49-årige er sigtet for at have slået og truet en kvinde med et baseballbat og en kniv.

Episoden fandt sted 6. april i et sommerhus i i området ved Tranum udenfor Brovst.

Manden og kvinden var taget sammen i sommerhuset og havde været der weekenden igennem. Den 6. april udvikler et skænderi mellem parterne sig dog.

- Kvinden har først anmeldt episoden nu, men hun fortæller, at han gennem cirka seks timer slår hende på arme og ben med et baseballbat og truer hende med en kniv, fortæller anklager ved Nordjyllands Politi Torben Kauffmann.

På grund af overfaldets grove karakter og på grund af det lange voldsforløb har politiet sigtet manden efter den grove voldsparagraf og de har nu fået manden varetægtsfængslet, så han ikke kan påvirke kvinden - den eneste anden part i sagen.

- De her sager er altid ord mod ord, og nu hvor der er gået et stykke tid siden det angiveligt er sket, ved jeg ikke, om der er fysiske beviser eller andet, der støtter kvindens forklaring, siger Torben Kauffmann.