LIGE NU:

75 sundheds-centre klar til transportfolk

Snart er fire ekstra sundhedscentre klar til chauffører, fiskere og lagerarbejdere. Dermed kan de cirka 50.000 medlemmer af 3F's transportgruppe få kiropraktorbehandling eller fysioterapi og massage i alt 75 steder i landet, skriver Nyhedsbrevet 3F.

De nye centre åbner i Svendborg, Aalborg, Odense og Aabenraa.

Sundhedsordningen blev oprettet efter aftale mellem 3F's Transportgruppe og transporterhvervets arbejdsgivere.

De nu snart 75 sundhedscentre gør det muligt for medlemmer at få hurtig behandling af problemer i for eksempel skuldre, lænd eller ryg som en følge af jobbet - og man kan bruge behandlingerne uden at tage pengepungen op af lommen.

Ifølge PensionDanmark er der siden starten i oktober 2005 udført cirka 66.000 behandlinger i form af enten fysioterapi, kiropraktik, massage eller zoneterapi.

- Nu er også Blik & Rør kommet med i sundhedsordningen, og det betyder at der nu er i alt 65.000 medlemmer af PensionDanmark, der har sundhedsordning. Blandt dem er det godt 50.000 medlemmer, der arbejder på en 3F-overenskomst inden for transportområdet, især som chauffører, lagerarbejdere og fiskere, oplyser kommunikationschef hos PensionDanmark Peter Jepsen til Nyhedsbrevet 3F.