AaB-anfører: Ikke kun Riochs skyld

Thomas Augustinussen, anfører for AaB, giver sig selv og holdkammeraterne skylden for træner Bruce Riochs fyring. Han var glad for at have Rioch som træner.

AaB-anfører Thomas Augustinussen var en smule overrasket over træner Bruce Riochs fyring, men han har respekt for ledelsens beslutning.

- Klubben har taget en beslutning, og den må vi bakke op om. Ledelsen har ment, at vi kommer bedst videre på den her måde, og det håber jeg også. Det er klart, at når resultaterne ikke er gode, så er der nogen, der må stå med ansvaret for det, og dér havde Bruce det største. Men det er os spillere, som ikke har gjort det godt nok, siger Augustinussen til Ritzau.

Midtbanespilleren er dog glad for den tid, Rioch har været træner i AaB, hvor skotten har ført mesterholdet videre til gruppespillet i Champions League, men også under nedrykningsstregen i SAS Ligaen.

- Jeg har lært meget af Bruce, og jeg synes, at han er en fantastisk træner og person. Men nu er beslutningen truffet, og så håber jeg, at vi kan skabe gode resultater i ligaen igen, fortæller anføreren.

/ritzau/