Lucho ses her i en træningskamp mellem AaB og Hobro. Foto: Thomas Gaardsmand

AaB-argentiner på vej til Kasakhstan

Lucho er på vej væk fra AaB. Den nye arbejdsgiver kan muligvis komme fra Kasakhstan.

Det har været så som så med spilletid for AaB's argentinske venstreback Lucho. Det har tilsyneladende ikke huet argentineren. Derfor er han nu rejst til Tyrkiet, hvor han skal mødes med en kasakhstansk klub, der i øjeblikket er på træningslejr i landet.

- Sådan er det, når spillere ikke spiller, og det har han jo ikke gjort. Vi har sagt til Lucho, at hvis han kan finde noget andet, og tingene hænger sammen, og vi også kan finde noget andet, så gør vi det, siger AaB's sportsdirektør Lynge Jakobsen.

Det betyder dog ikke nødvendigvis, at Lucho er fortid i klubben.

- Vi har vurderet, at hvis han kan få noget, der er bedre, og vi kan få noget, der er bedre, så gør vi det. Men kommer han tilbage, så er han en del af truppen. Vi kender hans kvaliteter, og han kan sagtens spille i ligaen, siger Lynge Jakobsen.

Lynge Jakobsen ønsker dog ikke at fortælle, om Lucho kan rejse kvit og frit fra AaB, hvis han når til enighed med en ny klub. 26-årige Lucho kom til klubben i sommer, men han er endnu ikke noteret for en eneste betydningsfuld kamp for førsteholdet.

AaB råder i øjeblikket over Jakob Ahlmann på venstre back. Derudover er Patrick Kristensen også blevet brugt på positionen.