AaB fik første hjemmesejr

Et minut inde i dommerens tillægstid lykkedes det for første gang i denne sæson for mestrene fra AaB at sejre på hjemmebane, da de vandt 2-1 over Esbjerg.

Det lignede en pointdeling imellem AaB og Esbjerg indtil allersidst, men efter et massivt pres fra hjemmeholdet AaB islutfasen lykkedes endelig for de danske mestre at tage sæsonens første hjemmebanesejr.
Esbjerg, hvis træner Troels Bechs job formentlig hænger i en tynd tråd efter nederlaget, kom ellers foran 1-0 efter bare syv minutter på et selvmål af Michael Jakobsen. Men bare syv minutter senere lykkedes det Cacá at udligning på et flot lob.
I overtiden slog Kasper Risgård så til og sikrede de første tre point i SAS Ligaen med Allan Kuhn i førersædet. Lidt mere sort ud ser det derimod for Troels Bech og Esbjerg, der stadig ligger sidst med bare otte point.