AaB gengælder opbakning

Kjetil Wæhler vil sammen med de øvrige i AaB, forsøge at gengælde den store opbakning som tilskuerne har givet holdet i de seneste kampe. Foto: Allan Storkborg

Spillere og trænere håber søndag, at kunne gengælde den flotte opbakning, AaB har fået fra lægterne i forårets fire første kampe.

Cheftræner Kent Nielsen sætter ord på:

- Både i vores hjemmekampe og i vores opgør i Lyngby har vi fået en fantastisk opbakning, hvilket er noget, vi virkelig værdsætter, og som hjælper os i den situation, vi befinder os i.

- Forhåbentlig kan vi gengælde med en sejr i en vigtig og vanskelig kamp mod AC Horsens, siger Kent Nielsen.

- AC Horsens råder over en fast og arbejdsom stamme, der har spillet sammen i flere år, hvilket giver en god forståelse for hinanden. Samtidig har man oppe foran Gilberto Macena, der altid er en håndfuld for modstanderen, siger AaB's cheftræner og tilføjer:

- For vores vedkommende handler det om at præstere på samme niveau som i de første fire kampe, hvor vi desværre ikke har fået det pointmæssige udbytte, vi havde håbet. Gode præstationer og fokus på den enkelte kamp er imidlertid nøglen til at få tingene til at tippe vores vej, hvilket selvfølgelig er det, vi arbejder hårdt på, konstaterer Kent Nielsen, der efter træningen lørdag formiddag udtager den endelige trup.

Forsiden lige nu