AaB godt klædt på til SAS Liga-kamp

AaB tabte i aftes 6-3 til Villareal i Champions League. Spillerne kom hjem i dag - en erfaring rigere.

<b>God indsats</b>
AaB vendte i dag hjem efter deres tredje Champions League kamp i gruppespillet. På trods af et 6-3 nederlag i bagagen, var det tilfredse AaB-spillere, som TV2/Nord mødte i lufthavnen.

- Vi er selvfølgelig stolte over den kamp vi leverede i går. En stor del af kampen spiller vi lige op med et af de allerbedste hold i Spanien, og det er en stor præstation i sig selv, siger Thomas Enevoldsen.

<b>Scorede mange mål</b>
AaB er på det sidste blevet kritiseret for de manglende point i den hjemlige liga. I gårdagens kamp imod det spanske tophold Villareal FC scorede de danske mestre hele tre gange.

- Det er så lidt ærgerligt at vi lukker seks mål ind, for vi scorer selv tre mål og det skulle normalt være nok til at få point, fortsætter han.

<b>Tager selvtillid med hjem</b>
AaB var godt med i Champions League-kampen i går, og først i anden halvleg stikker det spanske hold af fra de danske mestre. Kampens gode start, hvor AaB lægger ud med mange gode chancer og også kommer foran 1-0, har givet spillerne ny selvtillid, som gerne skulle udnyttes i den hjemlige liga også.

På søndag skal AaB i kamp igen, når de på udebane møder Randers i SAS-Ligaen.

- Nu har vi vist alle, især os selv, at vi stadig kan spille på det niveau der gjorde, at vi blev danske mestre. Så hvis vi finder det niveau på søndag, så er jeg også stensikker på, at vi vinder den kamp, siger Thomas Enevoldsen om næste weekends kamp.