AaB henter amerikansk stortalent

AaB har fået fingre i amerikanske Marcus Tracy. Aftalen forventes at blive offentliggjort inden for kort tid.

<b>AaB henter ny angriber</b>
Et af de mest eftertragtede amerikanske angrebs-talenter, Marcus Tracy, fra Wake Forest University, slutter sig formentligt til AaB i nærmeste fremtid. Den
22-årige Marcus Tracy har gennem de seneste tre sæsoner været top-angriberen for Wake Forest University.

AaB's nye mand er en eftertragtet ung spiller, og flere hold i Norge og Bundesligaen har vist interesse for hans signatur. Men AaB, med træner Magnus Pehrsson i spidsen, har altså overhalet alle konkurrenterne indenom.

<b>Dropper amerikansk liga for AaB</b>
Marcus Tracy stod ellers for at blive valgt først af alle i det såkaldte draft til den amerikanske liga, MLS, der finder sted i næste uge. Et valg, der samtidig ville gøre ham til den bedst betalte unge spiller i MLS-historien. Marcus Tracy har imidlertid droppet sit kandidatur til MLS-draft.

<b>Stærk angriber</b>
Marcus Tracy beskrives som en bomstærk angriber, der er 1,87 meter. Hans kendetegn i Wake Forest har været evnen til at lave lige præcis den uventede aktion, der tipper kampe. Det har givet den kommende AaB'er et stort antal assists på CV'et.

<b>Fri transfer</b>
Marcus Tracy bliver hentet direkte fra det amerikanske skole-system, så AaB skal ikke betale overgangssum for spilleren. AaB har efter alt at dømme skrevet en treårig aftale med Marcus Tracy.

Det skriver ekstrabladet.dk

Forsiden lige nu