AaB henter norsk landsholdsspiller

AaB har skrevet kontrakt med den norske landsholdsspiller Kjetil Wæhler, der kommer til den nordjyske klub fra Vålerenga.

De danske mestre AaB har slået til på transfermarkedet. Ny spiller hos de danske mestre er den norske landsholdsspiller Kjetil Wæhler, der har skrevet under på en treårig kontrakt.

På landsholdet danner han en effektiv stopperduo sammen med den tidligere FCK-spiller Brede Hangeland, og den 32-årige spiller skal blandt andet bidrage med rutine til det nordjyske mandskab.

- Det er vores forventning, at Kjetil Wæhler vil forstærke vores defensiv væsentligt. Kjetil er en forsvarsspiller af høj klasse, og med de mange unge folk, vi har i truppen, er det vigtigt, at vi også sikrer os erfaring og rutine, siger AaB's sportsdirektør Lynge Jakobsen.

Kjetil Wæhler kommer fra den norske klub Vålerenga, hvor han i 2005 var med til at vinde mesterskabet. Noget han håber vil gentage sig i AaB.

- AaB har en ambition om hvert år at være en del af toppen af dansk fodbold, og det passer godt til mine ambitioner om at vinde titler, som jeg har gjort det i Norge, siger Kjetil Wæhler i en pressemeddelelse.
/ritzau/

Forsiden lige nu