AaB Ishockey er i pokalfinalen

01:35

Foto: TV2/Nord

1 af 2

AaB ishockey har nu chancen for at tage guld. Holdet har her til eftermiddag spillet sig i pokalfinalen med en overbevisende 4-2 sejr over Odense Bulldogs.

AaB vandt den første semifinale 3-0 over Odense Bulldogs og derfor var de også storfavoritter til finalepladsen før dagens returkamp. En finaleplads som holdet længe har sukket efter.

- Den her finaleplads betyder rigtig meget. Det er den korteste vej til en medalje og der masser af plads i skabet, sagde en oplagt AaB manager Karsten Arvidsen før kampen.
 
Måske var der stadig Odense fans, der troede på at deres hold kun indhente 0-3 nederlaget, men det håb slukkede AaBs Kasper Degn i 1. periode med en scoring til 1-0

Inden første periode var slut havde Lassi Kokkala øget til 2-0. AaB's topscorer Rasmus Olsen slår fast med to mål at pokalfinalepladsen tilhører AaB. AaB vinder 4-2

 Samlet vinder AaB altså 7-2. Nu venter topholdet SønderjyskE i pokalfinalen. Et hold som AaB endnu ikke har kunnet matche i denne sæson.

- Vi har godt nok tabt alle kampe mod SønderjyskE i den her sæson, men det har været tætte kampe. Så vi tager af sted med tro på at vi godt kan klare den, siger AaB målscorer Rasmus Olsen.

 Pokalfinalen bliver spillet lørdag den 5. februar i den nye SydEnergi Arena i Vojens. AaB har kun vundet pokalfinalen en gang tidligere. Det var i 2007.

Forsiden lige nu