Foto: Christell Maria Iversen

AaB jagter sæsonens anden sejr over FCM

Søndag gæster Superligaens suveræne førerhold FC Midtjylland Aalborg Stadion og AaB tror, de kan gentage kunststykket fra efteråret og slå ulvene.

FC Midtjylland er Superligaens suveræne førerhold, og med 11 point ned til FCK på andenpladsen skal meget gå galt, hvis ikke Glen Riddersholms tropper skal vinde Superligaen for første gang nogensinde.

Men AaB har tænkt sig at forsøge, når FC Midtjylland søndag gæster Aalborg Stadion.

I sæsonens anden runde formåede AaB nemlig, som et af indtil videre blot tre hold i denne sæson, nemlig at slå midtjyderne. Og de håber at kunne gøre det igen.

- Lad mig understrege at vi har dyb respekt for Midtjyllands foreløbige sæson, hvor de har formået at vinde imponerende mange kampe.

- FCM har enorm styrke i standardsituationerne og i deres omstillingsspil, ligesom de har mange kampafgørende individualister på deres hold, konstaterer AaB's cheftræner Kent Nielsen.

- Vi tror dog på, at vi kan gøre det svært for dem, men for at kunne skabe et resultat i morgen, skal vi lykkes defensivt på mange parametre. Herudover skal vi ligesom i perioder af vores seneste kamp i Randers have gang i vores spil, så vi undgår, at det bliver en alt for fysisk spillet kamp, og derfor skal vi bringe masser af løb, bevægelighed, fart og præcision, siger Kent Nielsen.

Han må søndag undvære karantæneramte Rasmus Würtz samt Anders K. Jacobsen, Rasmus Thelander, Mathias Thrane, Donny Gorter og Jakob Ahlmann, der alle er ude med skader. Derudover er Nicklas Helenius tvivlsom til kampen, da han er ramt af sygdom. Han er dog stadig med blandt de 20 spillere, der er udtaget til kampen.

AaB's trup til kampen mod FCM

1. Nicolai Larsen
2. Patrick Kristensen
5. Kenneth Emil Petersen
7. Thomas Enevoldsen
9. Thomas Augustinussen
10. Rasmus Jönsson
11. Nickals Helenius
14. Andreas Blomqvist
15. Gilli Sørensen
20. Henrik Dalsgaard
21. Kasper Risgård
22. Carsten Christensen
23. Nicolaj Thomsen
25. Frederik Børsting
28. Viktor Ahlmann
30. Andreas Bruhn
31. Jakob Blåbjerg
32. Kasper Pedersen
33. Lukas Spalvis
35. Asger Bust