AaB klar til kamp mod Horsens

AaB tager hul på forårssæsonen med en kamp mod Horsens søndag aften.

I morgen skal AaB møde AC Horsens i SAS-Ligaens første kamp i forårssæsonen. AaB tager ikke let på kampen, selvom Horsens rangerer seks pladser lavere i tabellen.

- Horsens har faktisk et godt hold. For et år siden lå de i toppen af SAS-Ligaen. I år har de en ny træner og en ny angriber, så det bliver et nyt hold vi møder, siger Kasper Risgård.

Cheftræner Magnus Pehrsson er enig i, at man ikke skal dømme efter tabellen.

- Vi forventer at det bliver en svær kamp. Det er på udebane og Horsens behøver virkelige de her point, hvilket vi også gør. Så jeg tror at bliver en hård kamp, hvor begge vil forsøge at gå frem og score mål, siger Magnus Pehrsson.

AaB sendte i torsdags Deportivo La Coruna ud af Uefa Cup-turneringen, men Horsens og spanierne er ikke til at sammenligne, mener AaB'erne.

- Selvfølgelig er vi glade efter sejren over Deportivo, men nu skal vi have armene ned igen, og det er hårdt arbejde. Nu gælder det Horsens, og det kræver meget mental omstilling at gå fra Uefa-cuppen til SAS-ligaen, siger Thomas Augustinussen.

- Det har vi tidligere været gode til, og det er jeg sikker på at vi er igen i morgen, slutter anføreren.

AaB har 23 point i SAS-Ligaen, hvor Horsens ligger nummer 12 med kun 11 point. De danske mestrer ligger på en sjetteplads, men målsætningen hedder top-4 i år.