Seneste nyt:

AaB lejer polsk landsholdsangriber

SAS Liga-klubben AaB har lejet den polske landsholdsangriber Marek Saganowski i engelske Southampton. Aftalen løber indtil videre frem til årsskiftet.

Spekulationerne har længe kredset om AaB's tidligere skarpskytte Rade Prica, men sent torsdag aften nåede nordjyderne i stedet til enighed med den polske angriber Marek Saganowski, der bliver hentet i Premier League-klubben Southampton. Indtil videre kommer angriberen til Danmark på en lejeaftale frem til den 31. december 2008.

- Med Saganowskis kvaliteter og ærlige spillestil mener vi at have fundet en mand, som vil fungere godt i vores kollektiv, der vil få et yderligere løft med tilgangen af Marek Saganowski, siger Lynge Jakobsen i en pressemeddelelse fra klubben.

Handlen kom i hus sent torsdag aften, og dermed nåede nordjyderne at forstærke sig, inden det europæiske fodboldforbund, Uefa, lukker for tilmelding af nye spillere til Champions League. Fristen udløb ved midnat til fredag. Dermed kan AaB bruge Saganowski i de to kvalifikationskampe til Champions League mod litauiske Kaunas.

Saganowski, der var med i den polske trup til sommerens EM-slutrunde, kommer til at spille i trøje nummer 10, og klubben håber, at han kan spille med allerede lørdag eftermiddag, når AaB hjemme spiller imod Esbjerg i SAS Ligaen.

/ritzau/


Ruth og Hans Jørgen

Varmeregning æder hele Ruth og Hans Jørgens folkepension

20060901-193459-4-3459x2310ma

Røde Kors efterlyser varmt tøj til vinteren - Vi kommer til at skuffe mange

ankomst-passagerer-aalborg-lufthavn__3760x2507_

Danmarks bedste lufthavn ligger i Aalborg

20220428-150213-L-5626x3751ma

play Russiske skibe tæt på Nordjylland: - De kan ligge der uden at skulle spørge om lov

Til forsiden

Til forsiden