AaB lider nederlag til Brøndby

Søndag aften mødte AaB Brøndby på udebane. De nordjyske spillere måtte se sig slået med resultatet 2-1.

Der havde ikke været meget gang i chancerne, da AaB 27 minutter inde i søndagens kamp mod Brøndby kunne indkassere kampens første mål, begået af Louka Prip efter assistance fra Frederik Børsting.

Ved halvlegen kunne AaB gå til pause med en spinkel føring.

Anden halvleg var kun fire minutter gammel, da hjemmeholdet i 49. minut udlignede til 1-1 med Mikael Uhre som målscorer.

Efter 76 minutter var der endnu engang skuffelse at spore i ansigterne hos de nordjyske fans, da Brøndby atter kunne sende bolden i mål og bringe hjemmeholdet i front med stillingen 2-1.

Efter to minutters tillægstid måtte AaB se sig slået, da kampen blev fløjtet af.

Undervejs i kampen blev der uddelt gule kort til Kristoffer Pallesen, Mathias Ross og Pedro Ferreira.

Næste superligakamp på AaB's dagsorden er søndag den 3. oktober mod SønderjyskE.