AaB mod topholdet

Allan Kuhn skal forsøge at skaffe sin første sejr som cheftræner i superligaen. Men det bliver ikke let mod superligaens tophold, OB.

<b>Tæt opgør</b>
Allan Kuhn forventer umiddelbart et tættere opgør, end stillingen på forhånd antyder.

- Det er jo en kamp, som på papiret ser nem ud for OB, da de ligger øverst i SAS Ligaen, mens vi ligger næstsidst, men jeg er sikker på, at både OB og os kan forvente en svær og lige kamp. Med de ting jeg har set til træning og i de seneste kampe fra spillerne, så mener jeg absolut, der er gode muligheder for, at vi kan gå derned og lave et godt resultat, lyder cheftrænerens vurdering.

<b>Undervurderes</b>
AaB håber på, at de bliver undervurderet.
- Selvom vi ligger næstsidst, tror jeg desværre ikke, at OB går ind til kampen og undervurderer os. De er et stærkt hold, der skaber chancer uanset om de spiller godt eller dårligt på dagen - meget lig som vi selv spillede i sidste sæson.

<b>Slagplan til tre point</b>
Allan Kuhn har planen til at tage alle tre point.
- Vi har selvfølgelig lagt en slagplan for, hvordan vi kan slå OB, men det er der mange andre hold end os, der har forsøgt i sæsonen uden held, så der venter os en stor udfordring, og jeg er meget spændt på kampen, slutter Allan Kuhn.

<b>Truppen</b>
AaBs trup til kampen mod OB:
1 Karim Zaza, 2 Michael Jakobsen, 3 Martin Pedersen, 6 Steve Olfers, 7 Anders Due, 8 Andreas Johansson, 9 Thomas Augustinussen, 10 Marek Saganowski, 14 Jeppe Curth, 16 Kasper Bøgelund, 18 Caca, 23 Thomas Enevoldsen, 27 Patrick Kristensen, 31 Lasse Nielsen og 37 Simon Sloth.

Siyabonga Nomvethe har karantæne, mens skadeslisten omfatter Michael Beauchamp og Jacob Nordstrøm.