AaB nummer 22 på UEFA-liste

De mange gode resultater i Europa henover efteråret og vinteren har givet AaB masser af point på UEFA's koefficient-liste.

De otte europæiske kampe, som AaB har spillet i denne sæson, har placeret det nordjyske hold højt oppe på listen over europæiske hold med størst succes.

Det er blevet til i alt 12 point for AaB, hvilket bringer holdet op på 135.600 i koefficientpoint indtil videre. Dermed indtager AaB listens 22.-plads. Det er højere end traditionelle Champions League-hold som Panathinaikos, Sporting Lissabon, Valencia og Ajax.

Lige foran AaB ligger hold som AS Roma og AC Milan. mens listen toppes af engelske Liverpool, mens AaB's tidligere modstander Manchester United ligger nummer 9.

AaB's kommende modstander i europæisk sammenhæng, Manchester City, ligger nummer 15 på listen.

AaB er den suverænt bedst placerede skandinaviske klub. FC København indtager listens 45. plads, mens norske Rosenborg BK er på 62. pladsen. Bedste svenske klub er Kalmar FF på en delt 80. plads med norske Brann Bergen.

<a href="http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method4/tcoef2009.html"><span>Se den komplette holdkoefficient-liste</span></a>

Forsiden lige nu