AaB og FCK delte

Topopgøret mellem AaB og FC København sluttede uden mål efter en kamp, hvor begge hold så ud til at være mere bange for at tabe end ivrige efter at vinde.<

Det var SAS Ligaens bedste angreb mod ligaens bedste forsvar, da AaB og FC København lørdag satte hinanden i stævne foran 11.801 tilskuere på Aalborg Stadion. En dyst, som klart blev vundet af mesterholdets forsvar, da det taktisk prægede topopgør sluttede 0-0.

AaB pressede mestrene tilbage på banen i kampens begyndelse. Men københavnerne tilkæmpede sig hurtigt overtaget i et fysisk og taktisk betonet opgør, hvor begge hold så ud til at være mere bange for at tabe end ivrige efter at vinde. Målchancer var der ikke mange af, og man skulle hen til kampens 53. minut, før en af de to målmænd blev testet.

Helt efter spilfordelingen var det FC København, der var tæt på at bringe sig foran efter en akrobatisk afslutning af Morten Nordstrand, som Karim Zaza flot fik pareret.

AaB havde et par udmærkede chancer i anden halvleg, men fik ikke scoret. Med det ene point ligger FC København stadig nummer et i SAS Ligaen.

AaBs Rade Prica fik rødt kort i de sidste minutter, da han fik sin anden advarsel for et dumt frispark begået mod Rasmus Würtz.